In English please
Forside
Nyheter
Boliger for leie
Boliger for salg
Visningsturer
Fotogalleri
Kontakt oss
Om oss
Navn:*
Adresse:*
Postnr/Sted:*
Telefon:
E-post:
Tidspunkt:
Kontakt meg:
Beskjed:  

Send meg nyheter på epost:
Send meg prospekt:

 

Om oss

RTR Eiendom formidler utleie og salg av boliger for våre kunder som hovedsaklig har kjøpt bolig av utbygger Sol Empreendimentos Imobiliarios Ltda(SOL) i Natal i delstaten Rio Grande do Norte i Brasil. Forutsetning ved salg er at skjøte eksisterer for eiendommen.

Vi har god kjennskap til Natalområdet gjennom vårt samarbeid med utbygger SOL. 

Hovedgrunnen til å reise til Natal er først og fremst klimaet, deilig temperatur hele året i både luft og vann. Det er ingen steder i Europa som kan måle seg med helårs klimaet som er i nordøst Brasil. Temperaturen ligger hele året på mellom 26° - 32° Celsius. Ikke la deg lure av reklamer der det reklameres med over 300 soldager pr år. Det hjelper lite med sol når temperaturen er mellom 5° og 15° Celsius i flere måneder. 

I Brasil er det heller ingen spesielle religionskonflikter eller naturkatastrofer. Det er lave bo- og levekostnader, gode matretter, høflige og bedagelige mennesker, flotte omgivelser, storslått strand- og kystlinje. Alt i alt et lite paradis som må oppleves.

Alle signaler tyder på at flyselskapene har fått øynene opp for Natal, for det bygges ny hovedflyplass som skal være ferdig ca 2014.

Dette er bare noen få ting som gjør Natalområdet til et attraktivt reisemål.

Vi oppfyller ditt ønske om både ferie og egen feriebolig i rolige eksotiske omgivelser, men samtidig med nærhet til storbylivet!